Spela på hästar online

Om man vill spela på hästar finns det idag en plats som många vänder sig till för att göra just detta, nämligen internet. Det finns här en mängd olika sidor där man kan satsa pengar på hästsport. Den mest självklara för de flesta spelarna är att gå in på ATG:s hemsida och registrera sitt spel där. Här finns det dagligen lopp som körs på olika platser i Sverige att spela på och man erbjuder även flera olika speltyper, där man välja att antingen spela på ett enskilt lopp eller kombinera flera lopp till ett större spel.

Ibland kan dock utbudet hos ATG kännas lite tunt och då kan man istället vidga sina vyer och titta på de spel som andra bettingbolag erbjuder. De klassiska bettingsidorna som Unibet och Bet365 kanske inte är någonting som man förknippar med hästsport, men sanningen är att båda dessa sajter erbjudet spel på såväl galopp som trav till sina kunder. Men eftersom att ATG har monopol på spel inom svensk travsport så handlar det här istället om lopp som körs i andra delar utav världen. Detta gör att det näst intill dygnet runt finns ett lopp att följa. Skulle man för en stund vilja prova på att spela någonting annat brukar utbuden hos dessa bolag vara väldigt brett och ibland även innehålla sektioner med casinorelaterade spel.

När man spelar på nätet finns det en mängd olika fördelar om jag jämför med att lämna in en rad fysiskt hos ett spelombud. För det första kan man lämna in sitt spel utan att behöva lämna hemmet. Dessutom brukar tiden förspelstopp ligga närmre inpå loppets start. Med hjälp utav nätet kan man även ta del utav en mängd olika analyser och sammanställningar innan man skapar sin rad, för att få de bästa förutsättningarna för en vinst som möjligt. För den som ändå vill spela offline kan liknande analyser finnas i dagstidningarna, men om någonting skulle ske för en häst i sista sekunden finns dessa parametrar inte med i beräkningarna.

De olika spelbolagen brukar även vara generösa med att välkomna sina nya spelare med olika erbjudanden. Dessa brukar man tala om i termen bettingbonusar och är någonting som kan vara utformat på en mängd olika sätt. Det kan till exempel handla om att du inte behöver betala någonting för din första spelade rad, eller att du får tillbaka dina pengar även om du skulle förlora. Bonusar kan också innebära en viss summa pengar som du kan använda i ditt spelande och på så sått få möjligheten till att göra större satsningar.